Today´s gonna be a good day....


Sån jäkla grym video! Black eyed pese live i Chicago i september. Min lillasyster Jennifer visade mig denna videon i Lördags, pappa hade visat henne den, och den är grym! Ryser när jag kollar på den.


Check it out...↓





Erkänn grymt gjort?!




Hugs Gabrielle ♥

Jag älskar våran nya soffa! Är den inte fi...

dsc03037 (MMS)

Jag älskar våran nya soffa! Är den inte fin? Den är sjukt mjuk. Ciao!


Nu är det jennifers student som gäller. Vi...

dsc03035 (MMS)

Nu är det jennifers student som gäller. Vi ses i dimman? Haha. Adios!


Lillsyrran på väg till balen! Är hon inte ...

dsc03032 (MMS)

Lillsyrran på väg till balen! Är hon inte vacker? :-D


Sitter på ballongen och softar! Ja, inte m...

dsc03031 (MMS)

Sitter på ballongen och softar! Ja, inte min och patriks balkong för vi har ju inte ens någon, utan patriks pappas balkong! Ätit middag och här för en stund sen så nu sitter vi här i solen. Fyfan vilken skönt väder, kunde dock ha blåst lite mindre, Men det är väldigt varmt i solen! Helt jävla underbart. Hoppas verkligen att det är sånt här väder på onsdag också, då min lillasyster tar studenten! Vart mig handlat mat förut till luci busi. Vi köpte en 10kg påse med mat till henne, så nu behöver vi inte handla på ett tag hoppas jag :-D. Var en som ringde på våran soffa förut, hoppas dom vill ha den. Vill gärna bli av med den tills på tisdag då våran nya soffa kommer! Nån som är intresserad av en näst in till svart soffa, 3-sits för 500kr? Bara att höra av sig i så fall! Ska gå snar, hemmåt, fast först förbi torget och köpa en glass, mums!


Så nu kör vi! Detta har jag på mig idag; s...

dsc03026 (MMS)

Så nu kör vi! Detta har jag på mig idag; svarta jeans och en lime-gul topp. Cool vid ärmarna om ni kan se det? Inte så bra bild lixom. Toppen är köpt på lindex häromdagen, den kostade 80 kr med nån kapmanj dom har nu för vissa kläder som heter - great summer deal. Annars kostar toppen 149kr. Så jag köpte 2st, denna och en cool turkos. Vi hörs sen. Måste dra nu. Adios!


Norge = Thailand?


Läste nyss på aftonbladets hemsida om platser som man inte trodde fanns, ja där var det norges SJUKT fina stränder. Så himla fina, 2 av dom ser ut att vara Thailand! Vill dit, men kollade på norges karta vart det låg och det låg högst upp i norge :/, lång väg att åka med andra ord, fast billigare och snabbare än att åka till Thailand iofs, ha ha ha.
Med tanke på att det typ ligger högst upp i norge så är ju inte vattnet så himla varmt, fan nästa ishavet ju :/ !

Men här har ni bild på thailand NORGE


Är det inte sjukt fint?



Läs mer om det på aftonbladet, finns mer bilder och andra stränder också...




Hade kalas idag btw, jag bjöd på en god pastasallad och vitlöksbröd till. Sen blev det kaffe och ljus kärleksmums som jag bakade kvällen innan! Det uppskattades :)!

Tack för blommorna och presenterna! ♥






Hugs Gabrielle ♥


Snart hemma efter massa ärenden! Vart och ...

dsc03023 (MMS)

Snart hemma efter massa ärenden! Vart och kollat på en soffa, skitsnygg! Vi ska köpa den! Jippie :-D. Sen vart vi och handlade lite mat. Ska ju ha kalas imorn som sagt. Köpte även 2 snygga toppar på lindex när vi ändå var i farten. Nej, nu ska jag gå ut ur bilen. Hörs. Ciao!


Fan vad jag skickar bilder på stackars luc...

dsc03015 (MMS)

Fan vad jag skickar bilder på stackars luci, Men hon är ju bara för go! Nu sitter hon såhär. Haha. Så rolig. Ja ja, Men borde kanske sova nu? Sover alla ni där ute eller? Btw, jag och patrik fick nyss panik-ont i magen! Kan det ha vart räkorna :-S? ....Natti!


24 år idag, den 20:e Maj!


Ja, nu idag den 20.e maj blir man 24 år gammal. Känns inte så kul att fylla år längre. Vill fan inte blir äldre :/! Känns som man sitter kvar i samma träsk! hahah.

Jag som ville ha barn när jag var 22 år, sen mitt andra när jag är 24 och mitt tredje innan 30! HAAH. Lycka tlll med det. Fast är iofs inte lika sugen längre. Vill nog resa lite kanske, skaffa ett bra jobb m.m. innan! Fast hade vart lite kul att ha en liten unge :)! Eller vad säger du mamma?

Så, vad händer imorn (idag!)? Jo, jag ska jobba. Kul va? NEEEJ! Patrik ska också jobba, vi båda jobbar kväll. Inte kul ett dugg :(! Menmen....vad ska man göra?

På Lördag ska jag ha kalas iaf, för släkten. Eller ah, blir väl bara mamma, pappa, Jennifer, farmor, farfar....vet ej om d blir fler? Vi är ju rätt många i släkten, men alla 20 får väl inte plats i en 1.a på 40kvm? Hade alla på kalaset förra året, men då var vi här ute, det var strålande sol! Hade himlans tur förra året! Får se hur det blir? Kanske lite sent att säga till alla nu? hahha.

Var i stan igår med Jennifer iaf. Var sjukt fint och varmt väder! LOVELY♥! Jag avgudar sommaren! Köpte ett solpuder, läppglans och ett nagellackk. Sen åt vi på köttbillecaféet! MUMMA! Skönt att kunna sitta på uteserveringen också :) ♥


Nu kom Patrik hem
:)! Han hade med sig en stor bit kladdkaka och ett gäng räkor till mig! Gulligt va? Roligt att våran katt INTE gllar räkor! Hon är rkitigt weird asså! hahaha. Katt som inte gllar fisk eller räkor? hmmm? Är det inte väldigt konstigt?

Jaja, men nu ska jag skala några räkor och äta dom och min stora kladdkaka! MUSM!











Våran lilla familj ♥



Sist men inte minst! JAG ÄLSKAR DIG PATRIK! ♥






Hugs Gabrielle ♥

Samma sov-ställning som vanligt för den hä...

dsc03013 (MMS)

Samma sov-ställning som vanligt för den här helt underbara söta luci! Puss


Riktigt stor spindel som bor utanför vårat...

dsc03012 (MMS)

Riktigt stor spindel som bor utanför vårat vardagsrumsfönster. Han/hon har bott där sen förra sommaren. Samma spindelnät och antagligen samma spindel. Haha. SÖT VA?


Åh vilket jävla härligt väder!

dsc03010 (MMS)

Åh vilket jävla härligt väder!


Kolla, klockan är nästan tio och det är fo...

dsc03007 (MMS)

Kolla, klockan är nästan tio och det är fortfarande ljust ute. I love it! Det luktar verkligen sommar ute idag också. Jag ÄLSKAR sommaren! Imorn ska det vara 21 grader varmt och sol. Fy fan vad gött!


"Filmen som får publiken att spy"


Inte för att jag tror på det, men filmen verkar jävligt sjuk! En jävligt sjuk idé.
Det handlar om en galen kirug som har en sjuk fantasi, han vill sy ihop 3 människor till en tusenfoting. Så han syr ihop deras läppar i den andres rumphål. Låter det inte riktigt sjukt? =).
Det var Maria som tipsade mig om denna, hon vet att jag älskar såna här sjuka filmer, så Tack Meri. Denna måste jag verklgen se :)! ME LIKE!



AFTONBLADET läs om filmen!



Här har ni trailern på filmen
....↓





Vad tycker ni, verkar den bra?
Vill ni se den?




Jag kommer lätt att se den iaf :)!




Hugs Gabrielle ♥

Precis hemkommen från patriks mamma. Har ä...

dsc03006 (MMS)

Precis hemkommen från patriks mamma. Har ätit god mat och druckit lite vin där! Är proppmätt nu! Tänkte spela lite the sims 3 nu, har fastnat i träsket igen, haha. Men först är det toan som gäller, efter all denna maten. Adios


Finns det nåt hetare?


Jag älskar Adriana Lima! Så jävla söt, läcker, sexg, ja som sagt hon har hela paketet! Tycker jag då! Hennes ögon, man bara drunknar i dom!






Så himla fin!


Kolla in rumpan! HET!


Tycker även inte hon är för smal. Hon har snygg kropp med former. När man ser henne på victoria secret show så är hon en av dom modeller som är lite "större", ja har lite mer former m.m. Hon är het. That´s it!


Vad tycker ni?
VEM tycker ni är het?




Hugs Gabrielle ♥

Lucis härliga ställning igen. Hon är på hi...

dsc03004 (MMS)

Lucis härliga ställning igen. Hon är på himla söt <3. Mammas lilla flicka!


Världens sötaste vovve. Vilgott heter han....

dsc02989 (MMS)

Världens sötaste vovve. Vilgott heter han. Så söt <3


Min goda vita chokladmousse som jag gjorde...

dsc03002 (MMS)

Min goda vita chokladmousse som jag gjorde förut. Den blev sjukt god och plus att jag marinerade jordgubbarna i limeskal, pressad lime och flytande honung. Mumma!


Jag är trött och har tråkigt! Ligger här o...

dsc03001 (MMS)

Jag är trött och har tråkigt! Ligger här och håller på och somna. Fick iaf ett snäll sms av maria nyss :-D. Tack meri! Håret är kort. Haha. Jag klippte av ca 3-4 cm. Men det behövdes. Ska nog börja med att gå och klippa mig typ varannan mån så håret håller sig fint. Tänkte göra chokladmousse, Men orkar jag det? Ja det gör jag. Nu kör jag!


Min kräftsoppa :-P. Patrik sa precis att d...

dsc02991 (MMS)

Min kräftsoppa :-P. Patrik sa precis att det var den godaste kräftsoppa han hade ätit:-P. Ja ja. Nu ska vi äta upp våran soppa. Adios...


Min Bäbis-Vilgott! Nu ska jag till netto o...

dsc02990 (MMS)

Min Bäbis-Vilgott! Nu ska jag till netto och handla lite smågrejer. Vi hörs senare...porriporr


Så blev det :-P

dsc02988 (MMS)

Så blev det :-P


Maria såhär blondt blev det B-)

dsc02987 (MMS)

Maria såhär blondt blev det B-)


Frissan

dsc02986 (MMS)

Frissan


PSYCHO!


Jag sitter och kollar på filmen "The cell" nu. Jag tycker den filmen är riktigt bra. Älskar verkligen att den är så himla psycho! Så jävla grymt :)! Gillar han skådisen (Vincent D´Onofrio) med, alltså psychot i filmen. Han spelar ju polis i "Law & Order criminal intent", och även där är han lite skum av sig....! Me like!


Kolla in en av dom bästa scenerna i
"the cell".↓




Har ni sett filmen?
Vad tycker ni om den?






Hugs Gabrielle ♥

Spelat minigolf och ätit BK!

dsc02980 (MMS)

Spelat minigolf och ätit BK!


Så kan man alltid skriva. Dom har stavat f...

dsc02979 (MMS)

Så kan man alltid skriva. Dom har stavat fel högst upp. Det heter björkeKärr och inte björck kär, haha. Och sen heter det ju hydromacken och inte hydrumacken, haha. Sen på baksidan av kortet så står det var dom har på restaurangen. Dom har bl a värm rätter :-D


Snett....


Nu gick jennifer! Vi lagade mat och bakade. VI lagade thai-wok. Men den blev inte god. Vi gjorde en wok glasnudlar, kycklingfilé och wok-grönsaker. Men det smakade inte bra alls :/! Sen bakade vi ljus kärelksmums. Så gott, men den blev alldeles för tunn. Jennifer råkade ta 3 kryddmått bakpulver i istället för 3 tsk....rätt stor skillnad, så den svällde inte så mycket i ugnen. En tunn jävel blev det. Ska nog göra ett nytt försök imorn :). Tänkte även baka äppelpaj imorn, om jag orkar och om Patrik kanske vill hjälpa till :)!


Väntar på att Patrik ska komma hem snart med. Han sa att han skulle komma runt tolv-tiden. Ringde honom nyss, men inget svar. Tråkigt att vara själv.....iofs har ju Luci-älskling ♥! Jennifer hade ju med sig Vilgott hit så dom har lekt och jävlats lite med varandra, haha. Nu är Luci helt död typ. Det kommer väl Vilgott också vara när han kommer hem, haha. Kul att dom funkar ihop iaf!



Btw: Hoppas fan det blir slottsskogen imorn!







Hugs Gabrielle ♥

H&M-paketet...


Fick hem ett H&M-paket igår som jag väntat på ett tag. Låg mkt grejer där i, men mycket som åker tillbaka. Men här är dessa grejer jag ska behålla iaf....


Sjukt snygga kofta. Väldigt tunn, men hur fin som helst!



Den ser gräslig ut på bild, men snygg på!



Behålla? Jag vet faktiskt inte.



Nu är jennifer här. Vi ska baka lite. Antagligen rabarberpaj, kanske blir nåt mer också! Antagligen laga lite mat med....vi får se vad det blir....

Hörs senare!





Hugs Gabrielle ♥

SMS-inlägg

dsc02975 (MMS)


Min älskade luci softar järnet! Är hon int...

dsc02976 (MMS)

Min älskade luci softar järnet! Är hon inte bara för söt?


My look idag. Tar bättre bild senare. Adios

dsc02974 (MMS)

My look idag. Tar bättre bild senare. Adios


SMS-inlägg

dsc02973 (MMS)


HM-paket idag. Bl a låg denna klänningen d...

dsc02970 (MMS)

HM-paket idag. Bl a låg denna klänningen där i. Så gott folk, behålla eller skicka tillbaka? Possipuss


Idag kör jag på vegitariskt! God pastarätt...

dsc02969 (MMS)

Idag kör jag på vegitariskt! God pastarätt. Mums!


Hej hopp...


gummi-snopp!

Har ätit en rejäl och god middag nu. Ja, ni ser ju från inlägget här nedan. Det är lax som jag gjorde ugnen, så gott! Sitter och kollar på efterlyst nu och chattar lite med Madde och Martina. Idag var det sista dagen på seko-mötet. Det har vart över förväntan. Sjukt intressant, faktiskt! Blev mycket disskutioner om hur folk (spec lagledare) på jobbet beter sig! Ingen var glad. Folk började skälla lite smått. Jag fick sagt det jag ville iaf. Finns inte så mycket positivt att säga! Men alla är det inte fel på, men många!

Blev ju lite shopping både igår oh idag. Igår köpte jag ett par jättefina lite längre shorts från gina tricot oh en rosa rygg-massagegrej från H&M och infektionsgel. Idag blev det en bikini och det älskade linnet!



Jag förut idag med mina älsklings-jeans!



Hä har ni shoppingen! .... ↓



Jenas-shorts i stretchigt material. Sjukt fin rosa färg som inte riktigt fångas på bild tyvärr.



Bikinin! Vet ej om jag ska behålla?
Vad tycker ni?





Linnet! Jag är k ä r ♥!

 




Huga Gabrielle ♥

My dinner. Alltid 'my dinner inlägg'. Haha...

dsc02968 (MMS)

My dinner. Alltid 'my dinner inlägg'. Haha. Lägger in lite bilder sen från shopping. Pussar


Det älskade linnet! . . . . . . . . . . . ...

dsc02965 (MMS)

Det älskade linnet! . . . . . . . . . . . . I omklädningsrummet hos turken. Har vela ha det sen 1 år tillbaka. Tycker det är lite dyrt för att vara ett linne. Men idag fick det bli mitt, äntligen! Vill ha i svart också. Linnet finns i flera färger. Bl a rosa, mörkblå, svårt m.m. Är det inte fint?


Seko-möte idag igen. Sen blir det att kika...

dsc02964 (MMS)

Seko-möte idag igen. Sen blir det att kika lite i stan osv. Ensam hemma ikväll. Patrik jobbar kväll :-(. Hörs sen. Adios!


My dinner! Som ni märker så är jag inte på...

dsc02963 (MMS)

My dinner! Som ni märker så är jag inte på jobbet. Jag höll ju på och somna på mötet så jag tog ledigt. Jag är så trött. Nej, nu ska jag äta. Hörs senare. Puss


En riktigt tidig morgon för mig! Är på väg...

dsc02962 (MMS)

En riktigt tidig morgon för mig! Är på väg till fackmötet. Missade dock bussen som jag skulle tagit, Men nu sitter jag iaf på spårvagnen. Bussen var ju lite tidig också. Att det alltid ska vara nåt med 17-bussen. Antingen är den för tidig eller för sen! Ska fortsätta äta på min smörgås. Vi hörs ikväll antagligen om jag inte är helt död...


Nu blir det sängen. Ska upp om typ 6 timma...

dsc02961 (MMS)

Nu blir det sängen. Ska upp om typ 6 timmar. Natti Natti alla ni där ute :-*


"Nu OLLAR jag!"


Igår blev det minigolf för min och Patriks del. Ja, det blev MINIGOLF Maria! HAHA. Blir kanske slottsskogen på Onsdag lr till helgen istället då! Hoppas jag verkligen nu! Men det var kul att spela minigolf, men det var kyligt. Solen var nämligen påväg ner. Vi var lite sent ute....undra varför? Sen storhandlade vi också, så nu har vi massor med gott hemma. Älskar att ha goda pålägg och gott bröd hemma...mmmmm! :)

Idag har jag jobbat. Började kl 14.00 idag, det var APT! Imorn blir det en ännu längre dag tyvärr. Ska på fackmöte med SEKO från 08.30-16.00 och efter det ska jag jobba kvällen från 18.00-21.00. Jag kommer bokstavligtalat somna på jobbet. Jag satt ju och somnade till idag, tänk hur det blir imorn då :/!

Nu ollar jag, NEJ inte Olllar, utan Kollar jag på Halv åtta hos mig. Mitt favvo program :)! Efter det blir det duschen och sen duns i säng med älskling och älsking. Ja, Patrik och Luci såklart :)! CIAO!




SMF - Hahaha (hardstyle).





Hugs Gabrielle ♥

SMS-inlägg

dsc02951 (MMS)


Doing the scary mud! Andra gången. Många s...

dsc02948 (MMS)

Doing the scary mud! Andra gången. Många som kommenterade sist och sa att dom tyckte det var bra med sånt här. Så ah hoppas huden blir bättre av det då :-D.


Såhär mår jag idag! Eftersom en viss perso...

dsc02946 (MMS)

Såhär mår jag idag! Eftersom en viss person har lite agroproblem...


Edward Maya - Stereo Love



ÄLSKAR DENNA LÅTEN! så jävla grym! ohhhhhhhh!!! Den spelades inatt när vi var ute och dansade loss. Alla började jubla när den kom :)! Sitter i soffan och smådansar när jag lyssnar på den nu :), den är så jäkla skön!



Edward Maya - Stereo Love (dj dark extended remix)

 


Denna låten är också sjukt grym



Gigi D´Agostino - I´ll fly with you - L´amour Toujours



Vad tycker ni?






Hugs Gabrielle ♥

Massa bilder!


Här kommer bilderna, äntligen va? =). Jag har ätit och fixat lite så har inte orkat sitta och fixa med dom. Är så jävla mätt nu så jag tror jag spricker vilken sekund som helst! hehe. Thai-mat är väldigt gött! Men inte nog med det, sitter här med en stor godispåse och ostbågar nu och självklart coca-cola, mums!



Jennifer (lillsyrran) & jag.



Jennifer & Mathias






Jennifer & Nathalie



Tim & Jennifer


Och där var jag, snygg min!






Fan vad vi dansade i natt!


G a l e t !!! hahhaha.






Hugs Gabrielle ♥

Är ute och köper lite godis och thai-mat. ...

dsc02942 (MMS)

Är ute och köper lite godis och thai-mat. Och nej, jag har inte glömt. Bilderna kommer upp snart :-P


Sorry!


Förlåt, jag hann verkligen inte lägga upp någon outfit-bild igår innan vi skulle dra. Jag höll på att göra d så krånglade datorn och tiden rann iväg! D A M P-dator!

Men det var galet och roligt igår kväll och inatt :)! VI dansade så benen höll på at gå av. Det var sjukt grym musik där inatt alltså! Ohhh, herre! Mykcte folk, mycket drag! Fullt ös! Kul som fan! Ännu bättre var det att vi kom in innan tolv också då det är gratis inträde innan tolv. Hade sånt där sms :)!

Här får ni min party out-fit iaf....



Lägger upp festens bilder om en stund, och det lovar jag denna gången :)!




Hugs Gabrielle ♥

RSS 2.0