Varit vaken i exakt 24 tim....


Hej, tänkte berätta lite om min helg....
I fredags jobbade jag extra dag. Gick upp 5.00 på morgonen och började jobbet 06.25. Ingen rolig tid kan jag ju tala om, men iofs så tror jag inte att jag behöver tala om det. Tror dom flesta förstår det, hahha. Jobbade då till 14.00. Sen var det raka vägen hem, eller nästan. Först systemet och sen lite hämt-mat på thairestaurang. Sen när jag kom hem var det snabbt in i duschen, snabbt äta, snabb sminkning osv. Sen var det jobbet som kallade IGEN! Började då 18.00-21.00.....uscha. Sen efter jobbet var det partyyyy.

Mötte upp lillsyrran vid busshållplatsen så vi åkt hem till mig. Det var meningen att jag skulle tagit med mig partykläder osv till jobbet och bytt om där, men eftersom jag stressade ihjäl mig så han jag inget. Han inte ens ta på mig converseskorna till jobbet, fick ta några fula skor som man bara stoppar ner fötterna i, hahah. JA så jääävla brottom hade jag. Så vi åkte som sagt hem till mig, jag sminkade mig, fixade håret, bytte om också drack vi lite white russian =). Vi blev såklart 1 tim sena...så vi kom aldrig till just DEN festen vi skulle till, folket flyttade sig till en annan, till min granne här så det var lite närmare =).

Var hemma runt 4-5 på morgonen efter festen. Så där har ni det, rubriken alltså. Jag var vaken i exakt 24 timmar och jag var inte ens särsklilt trött när jag & Patrik gick och la oss. Jag hade kunnat stanna uppe ett tag till, så sjukt!




I Lördags var det Muskial på Operan för min & Patrik del. Patriks pappa hade vunnit 2 biljetter till musikalen Sunset Boulevard, men hans pappa kunde inte gå. Så jag fick gå istället med Patrik :)!

Vi bestämde oss för att äta nåt gött innan musikalen. Först hade vi tänkt att äta på Operan, men priserna va inte att leka med. Det blev att vi drog till Casinot och åt där. Det var jättegott och inte det minsta dyrt, inte där nere i rstaurangen iaf. Vet att dom har lite dyrare priser på övervåningen.

Musikalen var över förväntan. Jag har aldrig vart på en musikal innan, men det var riktigt roligt. Just denna var det inte så mkt "go" i, det var mer drama. Hade gärna velat se Mamma mia och Cats. Får se, det kanske blir att man går på en till. Patrik ville okså se mamma mia sa han så =). Men denna som vi såg var bra =)!
Kolla LÄNKEN så kan ni se trailer och läsa om musikalen.

Efter musikalan drog vi till bommen och drack öl oh åt en grillat toast. Sen efter några minuter så kommer typ alla som hade upträtt på musikalen till bommen. Det blev knökat med folk och högljutt. Så vi drog hem faktiskt...

Men det var är jätte trevlig kväll. Suuuperduuuper nöjd ♥!


Nu idag blir det extra jobb igen. Ska jobba extra på natten. Fast börjar inte förens kl 23.00 så jag har ju hela dagen och kvällen på mig till att göra annat. Men jag känner att jag ska ta det lungt eftersom jag ska jobba hela natten. Orkar nog inte åka nånstans lr så. Möjligen kanske handla lite. Får se =).


Nu måste jag nog sova...kl är 04.28.
Idag ska man ställa tillbaka klockan 1 timma. Glöm nu inte det alla ni där ute....




God natt......




Hugs Gabrielle


Klarfixad, snart bär det av till jobbet! S...

img_0098 (MMS)

Klarfixad, snart bär det av till jobbet! Ska jobba natt, extra. Behöver pengar... Hörs


Tagen med min iPhone 4, sen fixat bilden i...

img_0055 (MMS)

Tagen med min iPhone 4, sen fixat bilden i en foto-app. Lilla Luci <3


Viiiiiidrigt!


Jag och Patrik skulle ju ha ätit Tacos idag, men det blev aldrig så. Jag skar salladen och Patrik började steka blandfärsen, la i tacokryddan och vattnet. Jag går ut en stund från köket och sen när jag kommer tillbaka så bara känner jag en stark eller konstig bloddoft typ....det luktade inte bra! Jag trodde då att det var påsen (som var blodig) där färsen hade legat i så jag slängde den med en gång....men lukten försvann inte. Patrik smakade lite på färsen och den smakade GAMMALT :/! Jag smakade och fyfaaan, den smakade blod!



Det konstiga är att den har legat i frysen sen vi köpte den. Jag trodde grejer höll sig länge i frysen, men tydligen inte. Ringde mamma och hon sa att blandfärs max får ligga i 3 mån i frysen. Så det var väl därför den smaka som den smakadde , fyfan. Den smaken vill ingen känna, tro mig! hahah.

Så ingen tocos idag, stackars Patrik...
Blev att vi beställde fetto-mat istället :(. Med andra ord pizza och kebabtallrik. Menmen, bättre än att inte äta alls kanske?? Orka ju inte ställa oss och laga ny mat....hehe.

Imorn är det jobb igen som vanligt, men ledig Tisdag & Osdag iaf. Ska försöka jobba natt på Onsdag till Torsdag. Behöver verkligen pengar, sen tänkte jag kanske försöka få dag på Fredag så det blir dubbelt. Hoppas det behövs extra. Behöver verkligen jobba....


Nu hade jag tänkt göra varm choklad, hej.....





Hugs Gabrielle ♥


Ny design!


Ja som ni alla kan se så är det ny design här på bloggen. JAg gillar den =)! Jag tog den från en sida där folk gör desigener och ger ut gratis. Vissa får man betala för men denna var gratis! Jag har ändrat lite i den. Ändrat textsnittet på allt. Jag tog dsigenen från denna tjej !

Nu ska jag fortsätta med maten. Det blir tacos =)! Patrik vill ju jämnt ha det, varje helg, ha haha. Men nu gick jag med på det. Det var ett tag sen vi åt det så tänkte vara lite snäll =).


Vad tycker ni om den nya designen? Ser ni att det är skrivstil på rubrikerna och i kategorifältet och även på datumet osv.? För på vissa datorer är det tydligen nåt annat typsnitt. Men det jag har valt är alltså skrivstil.
När ni kommenterar, kan ni vara snälla och berätta om det är skrivstil ni ser på eran dator!?





Hugs Gabrielle


Testing....


Testar bara om det funkar med att tisinställa ett blogginlägg. Läste på en tjejs blogg, där hon även visade hur man gjorde. Det har jag undrat länge kan jag ju tala om, så nu blir det en testing här =)



Jag med min fasters hund Göte. SÅååå gosig.


Krams!

Mysig kväll!

Idag har d bara vart pojk & flikcvän-kväll! Luci var ju också med såklart♥.

Vi åkte och handlade lite smått och gott förut vid 18-tiden. Blev rostbiff, klyftpotatis, bea-sås och lite sallad! Jätte gott =). Sen även såklart grillchips (fast vi tog fel, vi tog OLW men vi ville ha Estrella), dip - sourecream, glass - tiramisu och marabou daim =). Fettet börja änna hänga nu, ända ner till knävecken, HAHAHA.

Vi kollade även på filmen "UPP", den rätt så nya disneyfilmen. Den var väldigt härlig och rolig faktiskt. En mysig film helt enkelt. Gubben är ju bara för söt alltså =)! Verkligen värd att se iaf. Jag ger den 7 av 10 i betyg.


Tänkte berätta vad min outfit var idag med....här är bilden....



¤ Skor (NYA) - Din sko 699kr.
¤ Jeans (svarta) - Gina tricot.
¤ T-shirt - H&M (divided).
¤ Halsduk (snodd) - Gina tricot



Hörs tomorra, eller ah idag blire jueee!
Ciaoo!




Hugs Gabrielle

Såhär ser jag ut idag. Ska iväg och handla...

dsc03218 (MMS)

Såhär ser jag ut idag. Ska iväg och handla lite käk. Berättar sen vad jag har på mig med en större bild också. Krams


Mkt-fått-gjort-dag!


Hejsan alla ni där ute i vida världen, ha ha ha!

Idag har jag hunnit med väldigt mkt faktiskt. Gick upp redankl halv 11 i morse, ja ni läser rätt. Ni som har följt min blogg ett tag har nog läst ett flertat ggr att jag alltid vaknar tidigast 13.30 typ. Så d var tidigt! Då städade jag hela lägenheten. Jag dammsög, jag ställde in den rena disken och sen även den smutsiga, skrubade toan, badkaret och handfatet. Så d känns skönt med en städad lägenhet.

Sen var jag och hämtade ut mina skor som hade kommit, dom jag skrev om häromdagen. Dom konjaksbruna med kilklack från Din sko. JAg är lite kluven, jag gillar dom, men måste testa till lite olika jeans först bara. Sen handlade jag lite mat osv när jag ändå var på focus och hämtade skorna.

Sen åkte jag hem till mamma. Mamma köpte en familje-pizza som jag, mamma & Jennifer delade på, mumma =)! Mamma körde hem mig sen vid kvart över sju och vid åtta hade jag tvättid. Trååkigt, missade ju typ idol eftesom jag fick springa till tvättstugan hela tiden, menmen. Sen blev inte det sista i torktummlan tort heller :(.  Så allt hänger lite här o var och torkar i lägenheten, för allt fick inte plats i badrummet, hehhe.

Just nu sitter jag bara & slappar i soffan, har så jääääävla ont i ryggen idag. Haft det sen jag var hos mamma o pappa. Fyfan det värker. Hatar det. För inget hjälper. Även om jag lägger mig ner så känner jag smärtan!

Tänkte testa skorna nu till lite olika jeans....hoppas dom är snygga!


Här är min outfit-bild jag la upp förut, tänkte bara berätta vad jag har på mig....


¤ Skor - Converse
¤ Jeans - Lee (carlings lääängsen)
¤ Linne - H&M
¤ Tröja - H&M
¤ Jacka - H&M
¤ Väska - H&M
¤ Sjal - H&M

JAAA jag älskar H&M...HA HAhah





Have a nice night!


Hugs Gabrielle

Min look idag. Blev aldrig skickat tidigar...

dsc03206 (MMS)

Min look idag. Blev aldrig skickat tidigare. Men såhär har jag sett ut idag iaf. Sorry lite liten bild...haha


SMS-inlägg

dsc03203 (MMS)


Snack....


Vad har jag gjort idag? Jo, jag jobbade natten till idag, alltså söndag till måndag. Så jag vaknade 15.50 idag =). Inte mkt gjort idag då med andra ord. Diskat lite, men mest suttit här o ugglat!....trööök! Tränade lite förut iaf...gjorde sit ups, benträningar, armträningar, rmpträningar osv.

Imorn hade jag tänkt att komma ut iaf, ledig imorn =). Tänkte ta en power walk imorn. Hade tänkt att gå lika långt som i Lördags, alltås 1 och ½ timma =). Det kändes verkligen i rumpan i Lördags när jag hade gått så länge. Men det är bara bra, då vet jag ju att jag har tränat =). Om jag inte får träningsverk blir jag fan arg...hahha.

Nej ska kolla lite på paradise hotel nu om det har kommit upp på tv6 hemsida.


Här är en av mina favvo klänningar btw.
BIG looove



Det blev en nyårsklänning 2009-2010 !
Ska redan börja leta efter en ny till i år, vill ha en sketa snygg =)!





Hugs Gabrielle

power walk!


Nu snart hade jag tänkt att ta en power walk! Hade tänkt gå rätt långt, iaf minst 1 timma.  Kroppen ska trimmas, inte långt kvar till beachen jue =). Sen efteråt blir det sit up´s, benträning, armträning, rumpträning och armhävningar =)
Svettens ska rinna, och jag ska bli vältränad, nämen lite tränad iaf. Lite "fett" som ska bort eller försöka få bort innan becahen iaf =).....det är ju fan inte långt kvar tills jag ligger på becahen nu heller =).

Kommer aboslut inte sluta äta godis bara för att jag tränar. Köpte en godispåse igår med lösgodis för 85 kr, då kan ni fatta att det är rätt mkt i den :/ hahah, men får väl hoppas att den håller i några dagar, men ibland har jag fan ätit upp en sån stor godispåse på en helg, alltså jag o Patrik då =)! Patrik har ju också börjat träna nu, gymma =). Han kör väl också lite nu inför bechen =) hahahah.




Vad händer annars idag? Ja, inte mkt. Ska bara vara hemma annars. Jänki kanske kommer, får se. Lite tråkigt att vara själv, men that´s life. Patrik ska ju jobba som vanligt! Har ju Luci-älskling här iaf ♥. Kanske går ut med henne idag, hon gillar att vara ute ibland :).





Föresten, här är en ny klänning. Köpte den för ett tag sen. Kommer bli skön att ha i Thailand! Man behöver ingen bh under heller, för den sitter bra vid brösten, så det blir snyggt i ryggen =)







Btw, jag gick upp kl 12.30 idag. Säger bara WOOOOW, det varr längsen jag gick upp så "tidigt" hahah.
Jag vaknar ju alltid mellan 13.45-14.20 ....liiiiite sent.





Hugs Gabrielle

New shoes....igen!


Nu har jag äntligen hittat älsklings-skorna!

Lisa, Jennifers kompis hade ett par likadana (bara klackhöjden och undersulan som skiljer sig) på sig när jäänkiSpäänki fyllde år i September och jag blev kär i dom!

Men dom var ju slut överallt, så jag har nästan kollat varje dag på dinsko.s hemsida efter dom, och idag hade det kommit in nya, bara lite lägre klack lixom, men aboslut lika snygga!
Självklart beställde jag dom, var ju tvungen =)


Här är härligheterna ↓




Är dom inte SJUKT snygga?
Tänk er till ett par tajta stuprörsjeans! Helt awesome!
I´m in loooove ♥

Vad tycker ni??




Hugs Gabrielle

Patrik spelar det nya DJ hero (tror jag de...

img_0165 (MMS)

Patrik spelar det nya DJ hero (tror jag det heter?). Det var rätt kul.


Trött. Fick god mat idag hos patriks mamma...

img_0168 (MMS)

Trött. Fick god mat idag hos patriks mamma. Nu ligger jag hemma i soffan och kollar på kanal 4. Vi hörs. Ciao...


Kolla vad jag har på fötterna! Mina älskli...

dsc03200 (MMS)

Kolla vad jag har på fötterna! Mina älsklingar har äntligen kommit! Nu väntar jag bara på dom låga vita! Dom svarta fick jag betala 350kr för, sjukt bra och billigt. Men det var för att jag fick nån rabatt. Detta var på laredoute.se. Åh nu är jag glad. See ya


RSS 2.0