Försökt hela dagen...


Ja, med att blogga från mobilen! Det funkar inte. Bara ibland, ja väldigt sällan! Vad kan problemet ligga? Någon hjälp mig nu! Snälla?! haha.

Men iaf, var ju i stan förut med Martina. Vi shoppade lite. Httade ett par snygga stövlar på Bianco, även en snygg tröja på H&M och en tunika. Sen köpte jag lite nödvigheter också som cleansing milk, mina tabletter, godiskorvar till Luci och sen lite sushi och subway! Det sistnämnda är inte så nödvändigt dock. Borde avstått! :)

Ja, imorn (idag) blir det party! Blir förfest hos Märta först och sedan utgång! Vettefan vad jaf ska klä mig i bara! Har kollat lite i gaderoben och det finns mycket där, men inget som jag vill ha! Alltid så. Funderar dock på min nya kjol med nitar från Monki eller min blåa tajta klänning. Men får se....får testa imorn (HMMM idag!). Måste ju kännas bra med kläderna va fan! HAHA.


Kanske lägger upp lite bilder sen på vad jag köpt. Nu eller när jag vaknar imon (IDAG!). 
Sen innan utgången idag så måste jag lägga upp en outfit-bild :)




Tack o hej leverpastej...



Hugs Gabrielle ♥

Lön om några minuter...


Fan vad gött! Äntligen kommer lönen. Bara 40 min kvar! HAHA. Låter det som jag längtar? Ja, denna lönen var verkligen efterlängtad kan jag säga! Men måste spara rätt mkt av lönen. Ska ju som sagt till Thailand, eller försöka komma iväg iaf. Vill ju verkligen!

Imorgon ska jag faktiskt till stan med Martina! Vi har inte umgåtts på några år nu. Så det ska bli kul. Glömma allt gammalt skroll! Vi ska iaf kika runt lite i stan. Hon skulle kolla lite på H&M osv. Jag behöver köpa en ny MAC fondation, rouge, mina tabletter, tvätt grejer till fejan sen så får jag se vad det blr mer ;)

På Fredag = utgång! Har inte vart ute sen Halloween. Ja slutet på oktober. Så det ska bli kul. Vi ska väl dra till park eller nivå eller nåt sånt. Får se. Blir jag, Jennifer, Martina, Martinas kompis sen kanske några fler, får se!
Hoppas på en kul kväll med goda strawberry Dauquires! Mums!


Jag och Martina i Tunsien år 2006



Nej nu ska jag titta på glamourama och halv åtta hos mig...




Hugs Gabrielle ♥

testar igen att blogga via mobilen

0-29e2c9c03b43021f307208d8fb1bde0e.png

Kolla varifrån!

testar igen att blogga via mobilen. Ibland funkar det och ibland inte. Verkar aldrig funka när jag skriver text dock. Vi får se om detta kommer fram...


Utan titel

0-4669927b9244bcddc0a9490d03696699.png

Kolla varifrån!


Vad är det för fel?


FAN VAD KUL! Allt som jag nyss hade skirvit försvann!


Men iaf, varför funkar det att blogga via mobil ibland och ibland inte?? Jag skulle skicka en bild och text igår men fick bara samma meddelande tillbaka " sorry, you keyword was not recognised. Please check your message carefully and try again", jahopp säger jag då! För nyss kom ju bilden på Luci fram som jag skickade via mobilen. Jag gjorde exakt samma nu som jag gjorde igår. Vad är då det för fel?


Jag skickade säkert det där meddelandet 7 ggr igår, men får bara det där sms.et tillbaka. Jag fattar inte vad problemet ligger. Om någon vet, så hjälp mig gärna!


Nu har jag brådis, ska jobba snart och har inte fixat mig eller något! Hörs...



Hugs Gabrielle ♥

Utan titel

137b9a8be398c11388e2d5a8612f01b6.png

Kolla varifrån!


WOW, det gick!


Hah testade blogga från mobilen nyss och det funkade! Äntligen! Satt här häromdagen och testade som en dåre, men inget meddelande kom fram till min blogg! Man blir så jävla frustrerad när inget funkar, men nu så äntligen! Vad kul! Kan man blogga från stan m.m. Kul va? :)

Nej nu ska jag damsuga lite här hemma. See ya!

TESTAR FRÅN MOBILEN.

0-71db37d6d6857de930e5da19fd6f4531.png

Kolla varifrån!

TESTAR FRÅN MOBILEN.


RUBRIK


Jobbade förut (igår kväll), men kompade 1 timma. Orkade verkligen inte jobba mer. Ville bara hem! Det var så skönt att komma hem! Min baby hade köpt en god sallad till mig som jag kunde äta när jag kom hem =)

Just nu sökte jag några jobb. Hoppas jag får något. Iaf något svar. Är så tråkigt när man inte ens kan få något svar lixom. Man tappar hoppet, orken och viljan då typ :( Men jag ska fan ha ett till/nytt jobb nu snart! Jag måste. Jag ska ju fan komma iväg till Thialand i November, och det behövs pengar till det och utan jobb blir det inga pengar. Så detta är ett måste! JAG SKA TILL THAILAND! JAG SKA!!!!!

Ska till Ibility imorn (idag), så måste nog sova nu. Ska ju vara där kl 11.00. Hoppas inte bussarna är försenade imorn, vill inte stå och vänta i kylan och sen så känns det ju lite pinsamt att komma sent också.


Nej nu blir det sängen. Luci har kurat ihop sig brevid mig här nu också. Hon är också trött. God natt!


(BTW, varför funkar det inte att mobilblogga? HUr gör man? Nån som vet så hjälp mig snälla?! Gör exakt som det står, och har mms-funktion på min mobil.)


Hugs Gabrielle

Trevlig eftermiddag & kväll med Jennifer


Tjäna tjäna.

Fyfan vad jag har tråkigt! Lillasyrran Jennifer gick vid halv tolv. Fan skulle bett henne sova över :(! Men vi möttes upp i stan innan hon kom hit iaf och handlade lite mat. Det blev bakpotatis, tzatsiki, skagenröra, sallad, coca-cola, nötter, choklad, kyckligklubba, lax m.m. God middag blev det för oss förut iaf :). Kollade på melodifestivalen. Tyckte nog alcazar var bäst! Darin, neee! Ingen bra låt!

Sitter nu och chattar med några personer. Vad ska man annars göra? hahah. Jo, blogga som jag gör nu då :P'


Imorgon ska jag jobba, och det suger hästballe! Vill inte! Hatar Söndagar. fyfan :(! Men det är ju rätt bra pengar så jag är ju ändå glad att jag har 2 söndagar på schemat i månaden.


Nej nu har jag inget mer att skriva....hahah. Ska fortsätta att äta min nötter, min choklad och chatta? hah.
Höres....




Hugs Gabrielle ♥

Glamourama


Kollade precis på det 7.e avsnittet av glamourama. Jag tycker det är rätt bra =). Tycker hon Michaela verkar störtskön och väldigt söt också, men sen så kan jag inte hjälpa att jag stör mig på hon Anna Hibbs, hon putar hela tiden med sina läppar! Hon pratar inte ordentligt ens för att hon måste puta med dom där läpparna! Hon är ju väldigt söt, men Verkar vara lite divig också. Fast vem vet, hon kanske är jätte snäll! I hennes blogg verkar hon rätt skön iaf...


google search glamourama


Klockan var väldigt mycket såg jag nu! Jag har bara läst massa bloggar:)!

 Imorgon ska Patrik träffa några kompisar. Dom ska tydligen äta middag och dricka ihop. Jag blir INTE ensam imorn :) Jennifer kommer hit. Kommer bli superkul. Vi ska också äta nåt gott och sen blir det väl melodifestivalen, godis och kanske någon film...och självklart lek & mys med Luci












God natt folks!




Hugs Gabrielle ♥

snö, snö snö, bara mer snö!


Det bara fortsätter att snöa! Hahah. Såklart man längtar till våren, men vi ska fan vara glada för enna grymma vintern vi har fått i år och ah förra året då =). Bästa på flera flera år!


Nej nu måste jag rusa, ska jobba :(

Snygga plagg































Vill ha allt detta :).
Får se vad det blir när kolletionen kommer ut.



Nu måste jag fixa till mig lite, ska jobba sen.





Hugs Gabrielle

H&M garden collection






Ja, H&M kommer komma med en ny kollektion nu snart. Den 25.e Mars släpps kollektionen. Jag LÄNGTAR! Finns massa snyggt som jag hitta i denna kollektionen som jag bara MÅSTE ha :)!

Nyfikna på kollektionen? :)

Klicka här för att komma till kollektionen. Det finns även en prislista på vad plaggen kommer kosta, erkänn bra=)? Så man vet om man bara behöver drömma eller om man kanske kan köpa kläderna!





Hugs Gabrielle

Träningsvärk?


Nu är jag hemma efter en heldag hos min faster och hennes kille och mina kusiner. Vi spelade WiiFit i flera timmar och jag har fruktansvärt ont i min armar efter detta....hahaha. Jag tränade även armhävningar m.m på den där brädan! Fyfan vad jobbigt det var! Det fanns massa roliga spel också. Jag måste köpa detta. Träna där istället för att köpa gymkort :)! Roliagre och träna med WiiFit och även lättare när man har det i hemmet. Slipper man åka iväg för att träna! Vill ha det!

Wii Fit plus




Nu har jag tråkigt och imorgon ska jag jobba. Ännu mer tråkigt! Är sugen på nåt gott, men hittar inget. haha. Vill göra varm choklad, men orkar inte. Sen så har jag ändå ingen grädde som jag vill ha i chokladen.


Nä, ska nog göra varm choklad ändå.....lr något annat.
Ska leta lite till! Höres...



Eric Prydz - Call on me



Hugs Gabrielle ♥

WiiFit


Gud vad trött jag var igår efter att ha jobbat dag! Somnade ju fan halv 2 eller nåt och skulle upp kl 5 :/. Men det känns skönt att ha fått lite extra pengar iaf. Det behövs! Sov ca 1 ½ timma när jag kom hem igår efter jobbet och efter det var jag pigg! Så då åt jag och Pat god mat också kollade vi på filmen Leon. Har inte sett den innan och har tjatat om den ett jävla bra tag så äntligen fick jag se den :P.

Nu, snart ska jag iväg till min Faster Carina. HOn har köpt Wii med WiiFit :) Ska bli kul att testa det! Kommer väl bli helt svettig antar jag! hahhaha. Vill också ha d, får köpa det nåndag :).

Måste klä på mig nu, tror Knut kommer snart och hämtar mig.






Höres ikväll.


Hugs Gabrielle ♥

God natt!


Fan ska jobba extra imorn på dagen, så jag börjar kl. 06.20 :(. Det betyder att jag ska upp om 5 timmar, måste gå upp kl 5! Förjävla tid, men vad gör man inte för lite pengar?! Måste verkligen försöka sova nu. Lycka till lixom!

Kanske ska åka skridskor imorn efter jobbet eller så blir det på Tisdag kanske. Längesen man stod på ett par skridskor. Får se om konståkningen finns kvar i mig =), men det tror jag, lite iaf! hhaha.



Nej nu måste jag sova!
God natt!







Hugs Gabrielle ♥

Hemma nu...


Nu har vi kommit hem efter mmiddagen hos mamma & pappa.
Så vi tänkte mysa lite i soffan med massa godis! :) mums!

Tänkte slänga upp några bilder från idag....


Min outfit idag. Oversize tröja från H&M.






Vilgott och sin snuttisnalle!



Vilgott och jag :)



Snuttar på sin bästa nalle!


Ska äta godis nu! Ska bli sjukt gott! hahah.
Fick en allahjärtansdag-present av mamma idag, en liten chokladask från Lindht lindor som var formad som ett hjärta med choklad innuti. Jättegod choklad. Tack♥!







Hugs Gabrielle ♥


Middag hos mamma & pappa


Ska snart iväg på middag hos mamma & pappa. Ska bli gött med lax som vi ska äta =). Pat ska med såklart och även Jennifer och Alexander kommer vara där. Måste nog börja fixa mig. Vi ska vara där vi 16 tiden. Ska duscha, sminka mig, klä på mig och allt det där =).

Men ska göra en smörgås först.
Hörs latero!



Vad heter låten?

(Datorn stängdes precis av, och fan vad tur att inlägget sparades i utkast!)

Letar efter en låt som en dåre! Har letat i flera timmar nu typ!
Den spelades förut (igår) på gina tricot, den är grym! Vill veta vad låten heter....:(


Iaf, idag (igår) var jag i stan med min lillasyster. Jag lämnade tillbaka 2 linnen och även en tunika! Hittade så mycket annat fint. Hittade världens finaste linne! Så jäkla lovely♥! Sen en jättesöt annan tunika och även ett par gör snygga brillor! Hoppas dom kommer till använding snart! Nu vill jag också ha vår :)!


Mina nya plagg↓


Är inte linnet snyggt? SOM FAN! 199kr. Denna vita tunikan är bra att ha. 99kr endast!


  
Detta linnet lämnade jag tillbaka för några dagr sen dom jag sedan bytte ut det till 2 andra linnen som jag sen lämnade tillbaka idag! Ibland velar jag lite, jag vet!:) Hittade ju det andra linnet som är sjukt snyggt! Lämnade även tillbaka denna vita tunikan då jag hittade den andra vita som satt bättre, var finare och billgare =).



Mina nya brillor! Erkänns snygga! 70kr.


Gjorde en supergod middag även när jag kom hem efter stan =) Köpte med mig grillad fläskfilé hem och även, skagenröra, oliver, gott bröd, coca-cola, godis, och sallad. Så åt grillad fläskfilé med bakpotatis, bea-sås, vitlökssmör, vitlöksbröd, sallad och skagenröra! Fyfan vad gott det var, men blev sådär äckligt mätt....ha ha ha!


Sitter och väntar på att Pat ska komma hem. Han jobbar än! :( Kanske borde gå och lägga mig, men fan vågar inte sova själv! :/ men kanske går och lägger mig i sängen och kollar på tv iaf....kan ju inte sitta här hela natten! Imorgon ska vi hem till mina föräldrar och äta middag, så nog bäst att jag går och lägger mig fan! hhaa. Luci ska antagligen med imorn också, försöker göra så att hon och Vilgott träffas ibland iaf. Dom är så söta ihop♥!


Jag och Luci för några dagar sen ↓


 





Hugs Gabrielle ♥

Alice in wonderland


Den filmen verkar så sjukt grym och även lite psycho! Lovely♥
Filmen är ju Tim Burtons mästeverk! Johnny Depp ä ju även med....såklart! hah.
Han är ju så jävla grym skådis! Vill se filmen NU! Kommer ju i 3d, fan vad gymt!




Watch Video Alice in Wonderland Trailer 2010 - Amazing videos are here





Hugs Gabrielle

Neu Lash, vill ha!


Neu Lash är nåt grejs man penslar på ögonen så att ögonfrasarna blir längre, fylligare och vackrare. Även på ögonbrynen funkar detta. Man lägger det som en eyeliner ovanför ögonfransarna och även på dom nedre fransarna.

Jag tror på detta.
Många som har testat det och som säger att det funkar!
Jag vill ha!! Men kostar 1595kr. Kanske köper det nångång :)

Gå in på deras hemsida och kolla här ----> NeuLash







Hugs Gabrielle ♥

Hann ju aldrig...


Hann ju aldrig lägga upp min outfit i Lördags när jag skulle partaja lite.
Men såhär såg jag ut iaf:



Ps: Håret är inte klarfixat! hahaha.


Billig outfit ska ni veta.

- Top Ullared gekås 70kr ca.
- Kjol från Monki 50kr på REA
- Strumpbyxor frå H&M 80kr.

Dyrt behöver inte vara det snyggaste!








Ready to go!




Kanske slänger in ett inlägg ikväll efter jobbet.
Tänkte lägga upp bilderna från i lördags, sen även bilder från skidresan....
Måste fixa mig och börja med maten nu.



Hugs Gabrielle

Födelsedagsfirande ikväll


Maria och David fyller år imorn så dom har kommit till GBG så vi ska fira dom ikväll =)
Kommer bli kul! Inte träffats sen i November. Det blir inte party party, utan mer lugnt!
Ska vara hemma hos Marias mamma först och äta osv, sen ska vi antagligen dra till Chez amiz.
Längesen jag var "ute" hahah. Sist jag var ute nånstans i stan och drack var typ i oktober, ja på Halloween. Annars har det bara vart personalfest och nyår (hemmafest)!



Jag, Simet och Maria för 1 år sen när hon fyllde år.



Jag o Sabbe för 1 år sen på Marias födelsedag.




Nu är det brådis. Måste fixa mig.
Slänger in ett inlägg sen, antagligen på min party-outfit!
Hasta la vista babes!


Hugs Gabrielle

Dancing in the dark


Sitter här i min ensamhet och lyssnar på grymma Bruce Springsteen.
Patrik har vart och spelat biljard och nu är han på Halta Lotta :)

Känner mig så fruktansvärt deppig, nere, även som att jag har gråten i halsen :(. Jag vet vad som tynger mig, jag måste ringa det där samtalet....MÅSTE! Kännt så i typ 1 vecka nu! Sen så är det ju det här med jobb och pengar också...jävla liv! Nämen asså man måste ha pengar för att klara sig, för att må bra! Ingen människa mår bra av att snåla och vara fattig jämnt! Folk säger att man inte blir lyckligare av pengar, men klart man blir lyckligare! Visst pengar kan inte hjälpa än att bli kär, bli älskad och allt det där, men man kan göra så mycket, allt man drömmer om, man kan leva ett hälsosammare liv. Man kan göra mkt som gör en glad! Jag tror man mår mkt bättre om man har det rätt bra ställt! Tror inte många som vågar säga det bara!

Jag har sökt 4 jobb denna veckan. Jag måste ha nåt mer eller nåt annat! Jag klarar mig fan inte annars. Vi, min familj & släkt ska ju till Thialand i November detta året och jag måste ju kunna spara om jag ska med, men jag börjar blir jäääävligt ororlig och ledsen för att jag antagligen inte kommer kunna åka med! Jag måste lägga undan ca 2000kr varje månad tills november, men jag kommer inte kunna göra det efter April, för då kommer jag antagligen bli av med mitt akitivitetsstöd och kommer få en månadslön på 5000kr!!! GOOD LUCK!!! till mig :'(! Hur fan ska jag kunna spara när jag får 5000kr i mån?? Det går inte!

Jävla fitt helvetes liv! Lite så! Man mår inte bra när man inte har pengar!
(vet att andra har det mycket sämre och jag tycker otroligt synd om dom).
Men ibland måste man skriva av sig, kanske känns bättre då, för stunden iaf!



Bruce Springsteen - Daning in the dark






Hugs Gabrielle ♥

Audrina Patridges utvik!






Måste skynda mig nu, ska åka och jobba! BLÄÄÄÄÄ!!!


Hugs Gabrielle

"Kissie" osminkad!


Det är inte ofta man får se henne osminkad! Men nu inför bröstoperationen så var nyheter24 där och intervjuade henne inför bröstförstorningen, och då blev hon intervjuad osminkad. En grej jag inte kan förstå, hur kan hon kommentera blondinbellas snygga utséende hela tiden? Kolla på dig själv istället Kisse! Blondinbella är snygg!









Hugs Gabrielle ♥

Mia Skäringers heta sexfilm med Ola Rapace....


Check it out





"Mia Skäringers rollfigur Anna i Solsidan är skådespelerska och har spelat in en "romantisk komedi" med Ola Rapace. Hennes pojkvän Alex ger sig ut på YouTube och hittar trailern till filmen som heter Mannen som älskade  för mycket. Det han ser gör honom nästan galen av svartsjuka. Avgör själv om du tycker att han har anledning till det."

Lånat från Tv4.as hemsida.↑

 



Hugs Gabrielle

Syndat! Not good! haha.


Hejsan svejsan!

Idag har jag vart uppe sen kl 09.00. Skulle till ibility kl 11 i morse så det var bara att stiga upp :) Skulle kanske träffa therese i stan med men hon visste inte när hon sluta skolan så jag gick runt i stan själv...Kollade efter lite grejer som jag velat ha LÄNGE! :) Hittade även en present till Meri =). Köpte rätt mycket idag, men nästan allt har jag letat efter ett tag nu. Så behövliga grejer om jag säger så :P. O jävlar vilka fynd jag har gjort idag :)

MIN SHOPPING.


Så jävla läcker kjol! 50kr på Monki. REA.



Kavaj mörkgrå från H&M. 199kr. NICE PRICE!



Oversize tröja. JC 179kr.


Oversize linne med brottarrygg. Dragkedja i ryggen. 150kr Monki.


Svart top med djup uringning i ryggen och trekvartsärmar. 149kr JC.



LUSH. En typ av "loation" men ser ut som en tvål. Man smörjer in sig med denna på hudpartier där man är torr. Den finns i olika lukter och storlekar. Jag tog citrus lukt :) Man blir sjukt len av den. Den innehåller bl a olja.



Tröja 99Kr H&M. Så snygg. Köpte den i Torsdags.



Marias present lägger jag såklart inte upp här =) Vet att hon kollar min blogg ibland.
Så Meri hoppas du blir glad :) HAHah!


Hugs Gabrielle

RSS 2.0