Min egen designade bikinis. RÖSTA FÖRFAN! :P




Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!



RÖSTA!!!!




Designar min egna bikini


Japp, jag har designat en bikini! Är med i en tävling på nellys hemsida. Hoppas jag vinner. Fick dock inte till dom färger som jag var ute efter exakt. Men den blev ju rätt snygg ändå! RÖSTA PÅ MIN BIKINI PÅ LÄNKEN UNDER BILDEN!

Här är min egen designade bikini ↓

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!



Hugs Gabrielle ♥

luci sötnos ligger med armarna i k

03d250fe4729d7c215b1f8f2f04c5e3e.png

Kolla varifrån!

luci sötnos ligger med armarna i kors! Haha. Hon är för jävla härlig. Och hela tiden det där kurr-ljudet hon har för sig. Jennifer, du vet vad jag pratar om :-D haha.


rosenbröden. Precis klara. Visst s

33eeb28ced8d429243ecd0ef46a17628.png

Kolla varifrån!

rosenbröden. Precis klara. Visst ser dom goda ut :-D. Nr måste testa receptet. Hörs. Ciao!


Bakar


Nu är det bakning som gäller här hemma :). Klockan är mkt, men det är kul att baka! Bakar rosenbröd, för er som inte ätit det så är dom fruktansvärt goda :) Små runda frallor med vallmofrön på. Mums!

Kan ju alltid skriva ut receptet....

Rosenbröd (20 portioner)

¤ 50 g smör eller margarin
¤ 2½ dl mjölk
¤ 50 g jäst
¤ ½ tsk salt
¤ ½ msk strösocker
¤ 7 dl vetemjöl (420g)

Pnesling: ägg och vallmofrön


Smält matfettet i en katrsull. Ta av den och häll i mjölken. Smula sönder jästen i en bunke, tilsätt socker, degspadet ioch salt. Rör ut jästen i smeten. Tillsätt största delen (ca 5-6 dl) av mjölet och arbeta degen smidig och blank. Låt den nu stå och jäsa övertäckt i 20 min. Ta upp degen på bakbordet och arbeta den md resten av mjölet. Dela degen i 20 LIKA stora bitar. Rulla till små runda eller ovala bollar. Skär ett kryss i varje bulle och lägg dom på en smord plåt och låt jäsa i ytterligare 10-20 min. Sätt på ugnen på 225 grader. Pensla dom med ägg och strö på vallmofrön. Grädda i ugnen i ca 10 min, till bullarna har fått en gyllenbrun färg.
 
Hoppas ni gillar det :)





Nu måste jag fortsätta, degen har jäst klart nu.






Hugs Gabrielle ♥

min lax&spenat-pastasås. Ser kansk

0-45cebd87c8eae083206a105fc124f432.png

Kolla varifrån!

min lax&spenat-pastasås. Ser kanske lite ut som en kräksörja Men det är gott. Man blandas bara ihop laxfile, grädde, creme fraiche, spenat och sen lite svart/vitpeppar och en krydda som heter persillade. Mumma! Nu ska jag äta upp min mat. Och snart tvätta, det behövs! Ciao!


Mobil bilder


Kollade igenom mina gamla mobilbilder! Kul :)! Så tänkte att jag lägger upp några stycken här på bloggen. Det är från i somras och även ännu längre bak.


Vilgott, min bäbisvovve! Idag fyller han 4 år! Grattis älskling ♥


Gammal bild på mig. Från sommaren 2008.



En STOR larv vi hittade. Var tvungen att hålla den såklart! hahha.


Luci bara nån månad gammal eller så. Sjukt söt! Min bäbis ♥



Joannna och hennes lillasyster (som inte syns på bild) dansade i somras.
Hammarkullfestivalen. Fast detta var i stan. Avenyn upp.


Jag!


Mer bilder kommer nån annan dag =) Kul att se tillbaka på gamla bilder.



Hugs Gabrielle ♥

sitter hemma och slappar..........

0-237afe4cd9b3cb406b2f8e2a3e43a2e5.png

Kolla varifrån!

sitter hemma och slappar..............orkar inte åka till jennifer praktik. Vill vara hemma. Inget roligt väder ute heller. Ska ta och göra mig en smörgås och sen blir det middag. Kanske lax&spenat-pasta:-D. Ciao


alexander och jennifer gick precis

0-37dddb9bd6fb473875857b9384523692.png

Kolla varifrån!

alexander och jennifer gick precis! Nu myser jag och luci i soffan. Tänkte kolla på web-tv. Kanske bella&tyra show eller glamourama som jag missat eller halv åtta hos mig som jag också har missat. Får se :-D. Hoppas jennifer vill sova hos mig imorn. Vill inte sova själv. Hörs...


nu har Joanna åkt hem. Mår inte så

7a48de69e545b4c3a1d2f0752d71832f.png

Kolla varifrån!

nu har Joanna åkt hem. Mår inte så bra. Hade jätte ont i magen när jag vaknade och Mådde även illa och huvudvärk. Mår lite bättre nu. Hoppas det försvinner. Tänkte försöka äta lite. Joanna fick äta själv haha. Kunde inte få i mig nåt...! Maria har kommit till gbg iaf. Ska nog träffa henne ikväll. Tror vi ska gå ut. Men jag har inte alls mkt pengar. Så känns sådär. Men Men vill ju träffa maria. Idag fyller även min man år. Jag har sms.at honom, Men han verkar inte ha på mobilen. Hoppas han hör av sig sen. Vill prata med honom. Saknar han mkt! Det gör nog luci också. Hörs sen. Kramar


jag och Vilgott! Min älsklhögsvovv

0-457ec6b45ff0fc01ae547a1498c2a021.png

Kolla varifrån!

jag och Vilgott! Min älsklhögsvovve!


Utan titel

0-2da4bd86b05ff1540a9016f5f323ac8e.png

Kolla varifrån!


ja nu är det vår, äntligen! Det är

0-50efd1f8358890329838ddd7d9b8ad04.png

Kolla varifrån!

ja nu är det vår, äntligen! Det är jätte varmt ute idag. Det är så skönt. Älskar det! Gick precis av bussen i kallebäck. Ska storhandla med mamma. Sen kommer Joanna. Hörs latero


Friis & Company


Älskar deras väskor, eller iaf dom flesta! Har hittat en väska från dom som jag vill ha mer än gärna! Så jävla snygg! Vill verkligen ha den! Men jag måste spara till min thailandsresa :)!

 Här har ni läckerbiten

Friis Company - Slashy black big bag, 699 kr - Zoovillage.com
Friis Company - Slashy black big bag, 699 kr - Zoovillage.com

SÅ JÄVLA HET! Eller hur?!


Beställde en väldigt söt blus förut från Lindex. Verkar vara populär. Nästan alla var slut. Den kom i 3 färger och 2 färger var helt slutsålda. Fanns bara kvar 2 st i storlek 34! Jag hade hellre velat ha den i vit färg, men denna är nog också fin. Får se sen när den kommer. Hoppas den sitter fint  bara :)



Lindex Shop Online - Blus 




Hugs Gabrielle ♥

här är min efterlängtade jeansjack

0-2eaee6d2bf81b1860304a2ed9543d947.png

Kolla varifrån!

här är min efterlängtade jeansjacka! Den är så snygg. Liten i storleken. Perfekt! Jag har letat efter en jeansjacka sen förra sommaren. Hittade några i somras som jag testade Men ingen satt bra. Jag har det problemet att jeansjackorna är förstöra i armarna. Men denna var perfekt. Äntligen:-P!


detta är soffan vi hämtade! Snygg

-34cfa57613a0d3731681d390ebed17a.png

Kolla varifrån!

detta är soffan vi hämtade! Snygg Men den andra var mkt skönare att sitta i tyvärr. Fyfan vad jobbigt det var att bära ut den gamla soffan. Men det var mkt jobbigare att att få in den nya soffan. För det första så var den mkt tyngre än den gamla och för det andra så var den lite större. Mina armar skakade till slut. Hade ingen kraft kvar. Haha. En söt och snäll kille här på gården hjälpte oss lite granna. Tack! Nu är jag rätt slut. Imorn ska Joanna komma hit. Vi ska väl äta god mat osv. Hon sover även över. Yes, inte ensam. Nu framöver i 2 veckor blir det bloggning och bilder från mobilen pga att pat har med sig min digitalkamera i thialand. Nej nu ska jag kollar lite på tv och mysa med luci. Puss o kram gab&luci.


min look idag!...........ska iväg

3d1c9585190d7a72d270819a7c7a8023.png

Kolla varifrån!

min look idag!...........ska iväg med pats pappa nu och hämta en soffa som vi ska få av min pappas kompis. Hoppas den är lika fin som på bild:-D! Hörs senare. Ciao!


jag och Luci......................

2b983e71a1988c09b34cc308ad336af7.png

Kolla varifrån!

jag och Luci........................vi är ensamma nu. Patrik sitter på planet. Saknar honom redan. Ska jobba sen. Vill inte:-(. Hörs! /Gabbi & Luci


Min älskling lämnar mig (oss)!


Idag, om några timmar åker min älskling ifrån mig och Luci! Han ska till Thailand! Kommer sakna honom! Hoppas flygresan och allt går bra! Hoppas han får en underbar resa med mkt god mat&dryck, värme, sol, bad och mycket skratt. Han SKA vara brun när han kommer hem :) för det är hett♥. Tycker dock det är väldigt jobbigt att sova själv. Gillar det inte alls! Jag får för mig saker om jag hör minsta lilla ljud! Men Joanna ska iag iaf sova hos mig på Torsdag, sen Jennifer nån eller NÅGRA dagar hoppas jag :)! Hoppas på fler nätter med nån! Haha. Nån frivillig?











Ha nu 2 underbara veckor! Älskar dig min man♥. Puss.



Hugs Gabrielle ♥

Jobba söndag, inte kul!









Hugs Gabrielle ♥

idag blev det bio.........såg shut

31143927850cbe22cdf2a41a0e059be3.png

Kolla varifrån!

idag blev det bio.........såg shutter island. Det var bra. Men jag trodd den skulle vara lite bättre faktiskt. Älskling gillade den mkt:-D. Nu ska vi mysa lite här hemma. Ska snart sova. Imorn jobbet:-(. På måndag åker pat till thialand. Tråk. Men kul för han. Hörs...


17.e mars


Ska Jobba idag! Vill inte :(!!!!

En snabbis i stan förut...


Var tvungen att åka in till stan förut idag. Behövde köpa en mus till datorn, då vi bara har en mus och jag hatar att använda "plattan" på bärabara datorer!  Tycker den är svår och jobbig, sen så blir mab trött i fingrarna efter ett tag. Hittade iaf en jätte söt liten rosa mus:). Var även tvungen att köpa ett USB-minne då jag ska lägga över alla mina bilder och viktiga saker dit. Vi måste nämlien ominstallera datorn för den är seg osv. Så allt kommer ju fösvinna! Det vill man ju inte.

Var även inne på indiskia och hittade en jättefin lykta som får stå i badrummet. Köpte även några stearinljus till min silverljusstake och en "duk" som ska ligga på soffbordet. Se köpte jag några behövliga grejer inne på hemköp. Köpte chokladen Lindht (tror jag den heter) med mousse i som jag velat testa så länge. En jäkligt dyr choklad och sen så var den inte ens så god. Besviken!!!

Var hemma i tid till att buda och VINNA H&M.s snygga jeansjacka på tradera. Det är den där jackan från H&M.s blueskampanj. Så jävla snygg. Tog slut så fort den kom ut på deras hemsida. Den kostar bara 149kr, men jag fick ge lite mer än så. Men det var det värt! Hoppas den passar bara!



kolla in hetingen!





Hugs Gabrielle ♥

15.e mars


Var och handlade lite grejer förut vid 18-tiden. Jag och Pat bestämde oss för att äta tacos idag. Så vi köpte lite köttfärs och bröd, sen ville vi även ha någon god skinka och salami från skarken. Älskar pålägg! Så först köpte vi en skinka som jag köpte i Torsdags men den tog slut idag, så vi ville ha ny sådan. Sen ville vi även ha salami, men vi visste inte vilken, vi fick smaka lite där och hittade en som var jättegod! Vi tog då ett hg av denna goda salamin. När vi får paketet så står det att den kostar 42kr, hahah. Herejävlar tänkte vi. Men ibland får man lyxa till det! Den var ju väldigt god. Rödvinssalami hette den. Så köpte vi lite ciabattabröd också, så gott! Ska ta och göra mig en god smörgås lite senare, mums! :).

Me today....↓





Här är mina nya förtjusande örhängen som jag pratade om och det nya linnet. Kolla vad hete dessa örhängen är. Så jäkla Lovely♥



Bikbok 80kr.



Bikbok 150kr.




Höres senare kanske....


Hugs Gabrielle ♥

Grå kavaj säljes! Intresserad?


Jag säljer nu min OANVÄNDA gråa kavaj från Divided H&M. Storeken är 34, men tror även den passar er som har storlek 36. Om någon är intresserad så hör av er! Priset? 199kr.
Hör av er till min mail: [email protected]







myser i soffan. Precis kommit

5e5bf03994936944c64e556e8e66ae75.png

Kolla varifrån!

myser i soffan. Precis kommit hem från mamma och pappa. Luci var ju också med. Så nu myser vi här i soffan. Luci och Vilgott är så söta ihop. Haha. Nej nu tänkte jag sätta mig lite vid datorn. Finns väl inget på tv vid den här tiden? Hoppas min baby kommer hem snart iaf. Kramar gab


13.e Mars






Ska nog till mamma & pappa sen ikväll. Får ringa mamma snart, hon får ju hämta mig eftersom Luci ska följa med. Leka lite med Vilgott :). Blir ingen utgång, måste hålla i pengarna jag har kvar. Bara ha dom till viktiga saker. Som tex mat m.m.

Btw, jobbet jag fick. Jag är timanställd så blir inringd vid behov. Ändå nåt. Jobbar ju alltid extra varje mån på posten, men inte säkert det finns så mycket extra. Så det känns bra att ha nåt mer också :).
(lägger upp bild på mina nya heta örhängen och linnet sen)


höres latero....



Hugs Gabrielle ♥

Pasta med lax och spenat!


Ville bara meddela alla där ute att maten blev bra! Pat tyckte den var supergod :)! Då blir man ju glad :P. Väldigt mättande och tjock mat, mycket grädde i nämligen. Hällde ju i en hlav 5dl gräddeförpakning :). Krämigt och tjockt ska det vara, det är godare :)

JUst nu kollar jag på let´s dance. Har tråkigt! Pat sitter vi den andra datorn och spelar poker! Vill ha godis! Men affären stänger nu så det är lite försent. Får köpa imorn :).

Funderar på om jag ska hem till mamma o pappa imorn kanske? HAde frågat Lotta om hon ville komma hit imorn och även maria, men Lotta slutar sitt jobb så sent och Maria kom aldrig till gbg idag. Så funderar på och jag och Luci ska hem till mamma imorn en stund. Pat jobbar sent imorn :(. Tråkigt att sitta själv. Ska fråga mamma, ska ringa henne nu snart.....


Höres latero....




Hugs Gabrielle ♥

Städning på G...


Nu hade jag tänkt att städa lite här hemma! Diskade förut innan frullen, men tänkjte dammsuga lite, damma och vika/lägga/hänga in all den rena tvätten! Det är det som kommer vara det jobbigaste! Ligger alltså 2 stora högar som kan rymma 2 ikea-kassar, då fattar ni att det är mycket :/.

Nej får börja nu =) sen laga den goda pastarätten också! Mamma har gjort den några gånger när jag bodde hemma, så igår när jag var med mamma och handlade köpte jag lite ingredienser till att göra den. Det är allstå bara tagitelle-pasta, grädde, kesella, laxtärningar, spenat, salt, vit/svartpeppar och en krydda som heter persillade som man använder, låter inte så svårt va?

Berättar sen hur det gick med pastarätten :)






Hugs Gabrielle

Porr på hög nivå!


Nej, men mina nya heta jeans! Köpte dom på Nelly.com och det är Cheap Monday. Dom är väldigt stretchiga så jag fick på mig en storlek 23. Helt galet! HAHA. Brukar ha 24-25 annars!

Hotties ↓


sliten look, det gillar vi!





Får visa mina heta örhängen jag köpte häromdagen och linnet nåndag.
Höres...





Hugs Gabrielle ♥

bobåkarens dräckt sprack i baken. HAHA


Koll in detta! En bobåkares dräckt spricker i baken!





Nu tänkte jag spela lite tvspel! Tycker Bioshock verkar grymt :), sånt där roligt psycho-spel. Det gillar vi! Men tror det blir lite Wii iaf. Måste köpa New mario bros snart fan! Hörs....



Hugs Gabrielle ♥

nyvaken! Vill sova mer! Nu s

29c8c81d714c631d3df1134489d3a335.png

Kolla varifrån!

nyvaken! Vill sova mer! Nu ska jag till ibility, sen lämna tillbaka ett par jeans och möta lil sis i stan. Så ska vi åka hem till mamma o pappa tillsammans. Jag ska handla med mamma idag. Det behövs! Hörs. Kramar gab


heta nya sandaler! Vill använda do

34b673494e626d78c1c73314037357c3.png

Kolla varifrån!

heta nya sandaler! Vill använda dom nu. Ge mig vår!


me i lördags.

1753d4ca64c901a40ad8c38e134d0812.png

Kolla varifrån!

me i lördags. Sen mina nya heta sandaler. Hoppas vädret tillåter dessa snart!


Rosaprickiga trosor

0-350af317d6ef9b78872400768a550d5e.png

Kolla varifrån!

Rosaprickiga trosor


idag är jag glad!

7854d9987bc4008fde28403016bb2cdf.png

Kolla varifrån!

idag är jag glad! Kanske fått jobb. Ska iaf provjobba på tisdag. Hoppas det kommer gå bra. Jippie! Hörs...


Grattis Luci<3


Haha idag fyller ju Luci år som ni redan vet =) 1 år! Köpte lite grejer till henne föut. Köpte en jätterolig mus som kvittrar som en fågel haha. HOn kollade jätte konstgt på den :)! Sen blev det korvar, mat, och några till leksaker. Men hon har nte fått allt än. Väntar till Pat kommer hem. Hoppas hon gillar grejerna och maten. 

Man måste ju skämma bort sin prinsessa








Nu ska jag kolla på efterlyst och mysa lite med Luci♥





Hugs Gabrielle ♥  

nyvaken. Ja, klockan är mycket. Ha

0-192edfd6a41390462de815db25e64f87.png

Kolla varifrån!

nyvaken. Ja, klockan är mycket. Haha. Måste till djuraffären innan jobbet. Luci fyller ju år så nåt måste jag hitta till henne. Hörs sen. Ciao!


Snygga jeans


Så heta jeans och billiga jag hittat på Nelly.com. Beställde hem dessa fast dom var lite förstora. Så jag beställde hem nya. Dessa jeans är väldigt stretchiga, så jag gick ner 2 storlekar. Hoppas dom passar, så dom inte blir för små nu bara :S hah.
Vill att dom ska sitta tajt som attan, det är ju hett :P


Narrow Hole Blue Jeans SEK 395, Cheap Monday - NELLY.COM 

Cheap Monday är märket på dessa heta jeans.
Snyggt till våren nu som kommer.


Imorn (idag, kl är över tolv) så ska jag antagligen med 2 kollegor och köpa lite pärlor osv, vi ska pysseldag nu nåndag. hahha. Sen tänkte jag köpte nån present till Luci när jag ändå är i farten :). Hoppas jag hittar nåt fint!
Nu blir Lucia 1 år ♥


Nu drar jag mig....ciao!



 


Hugs Gabrielle ♥

idag startar jobbarveckan....


Idag blir det jobbet! Inte kul det minsta! Men ska väl inta klaga, bra att man har ett jobb iaf. Men har ju vart ledig nu i en vecka så känns lite si sådär att gå tllbaka tll jobbet. Vart så skönt att vara ledig =))! Den här ledga veckan har gått för fort. Hoppas nästa lediga vecka går lite långsammare :)!

Måste kolla om det finns nåt extra med kanske i veckan eller nästa. Gärna dag! Dubbelt :P. Need some money till Thailand såaklrt :) hahah!


Imorgon fyller Luci år! 1 år :) Måste köpa nåt till henne idag innan jobbet eller imorn. Tänkte försöka hinna åka lite tidigare så jag hinner köpa nåt. Så nu blev det genast brådis....Ciao!









Mammas flicka. Puss♥







Hugs Gabrielle ♥

Bilder från Fredagens party


Förfest hos martina





Jennifer, Teo (martinas vovve) och Martina





 









Park lane










Hugs Gabrielle ♥

Jag förut idag


Dessa kläder blev det idag.


Jeans - Carlings Lee
Tröja - H&M



Städade hela lägenheten förut. Dammsög och moppade. Har även diskat lite. Nu är det rent här hemma. Har bara den rena tvätten kvar att lägga in....
Sen blir det halv åtta hos mig. Älskar det programmet. haha.




Hugs Gabrielle ♥


Nytt i gaderoben


Det blev aldrg någon out-fit bild i Fredags innan utgång! Synd. Men hade iaf på mig min svarta kjol med nitar från Monki, sen upptill blev det en svart glansig oversize t-shirt som jag stoppade ner i kjolen och sen lät den hänga lite utanför kjolkanten. Sen lite smycken och självklart högklackat!

Det var en kul kväll, men sen! Var hemma halv 7 på morgonen :) hahah. Var inte full eller så, konstigt för det blev några drinkar. Men bra det. Dricker aldrig längre typ och försöker verkligen dricka med måtta nu förtiden. Skönt att det blev så även i fredags. 

Tänkte lägga upp lite bilder från shoppingen i Torsdags! Httade några grejer....
↓ 


Har en till sån här fast i beige. Älskar dom! Endast 99kr



Mina nya stövlar. Älskar dom! 300kr på REA!



En tunika. Grå-beige färg. 149kr.


Sen köpte jag även tvätt till ansiktet (cleansing milk) och tabletter från naturapoteket.
Lägger upp lite bilder sen från Fredagens party. Nu tänkte jag städa lite här hemma :)

Ciao!

 


Hugs Gabrielle ♥

RSS 2.0