Vad roligt det ska bli att torka mig! Katt...

img_9930 (MMS)

Vad roligt det ska bli att torka mig! Katten har ätit upp nästan hela toarullen :@! Hon älskar papper av nån konstig anledning, haha


Så långt har jag kommit på min tavla! Ska ...

img_6931 (MMS)

Så långt har jag kommit på min tavla! Ska göra lite ljusare bakgrund, kvinnan ska bli kolsvart och sen ska jag göra 2 tavlor till som ska sitta ihiop Lr hänga ihop med denna :)


Min ängel....

img_9807 (MMS)

Min ängel....


L U C I !!!! Kolla vilken fin bild jag tog...

img_0447 (MMS)

L U C I !!!! Kolla vilken fin bild jag tog på henne.


Det är så jag känner...





Fast kärleken finns redan, men det andra kan diskuteras...




SMS-inlägg

img_4923 (MMS)


Såhär ser jag ut idag. Nu drar jag mot sta...

img_2310 (MMS)

Såhär ser jag ut idag. Nu drar jag mot stan för lite ärenden. Soligt & fint väder idag så brillorna åker på idag. See ya!


Bästaste Luci <3

img_6321 (MMS)

Bästaste Luci <3


Älskar örhängerna. Dom är köpta i Thailand...

img_0587 (MMS)

Älskar örhängerna. Dom är köpta i Thailand såklart :)! Måste nog sova nu. Hade ju lovat er lite bilder på nya lägenheten, men helt glömt bort det....sorry! Ska ta lite bilder. Bara det att INGET är klart typ. Mkt som ska inredas. Toan är klar iofs :). Nu är d Natti


Nu får jag ju plats med mitt staffli sen v...

img_5559 (MMS)

Nu får jag ju plats med mitt staffli sen vi flyttade till större. Så nu äntligen ska jag börja måla lite nåndag. Har köpt några dukar så d är bara att sätta igång. Har oljefärg, pänslar, lacknafta och allt som behövs....så vad väntar jag på :). Vet dock inte vad jag ska måla Får klura ut det där. Tavlan ni ser på staffliet är en tavla jag målade för några år sen. Kram på er!


Luci blev 2 år i fredags. Hon fick sina fö...

img_5258 (MMS)

Luci blev 2 år i fredags. Hon fick sina födeksedagspresenter igår :) en liten koja och kattkorv (godis) och tonfisk. Hon har dock inte legat i sin koja än, men hoppas den kommer till användning :)


Luci i morse :) sötnos!

img_6207 (MMS)

Luci i morse :) sötnos!


Bild tagen med mobben dagen efter hemkomst...

img_5522 (MMS)

Bild tagen med mobben dagen efter hemkomsten från thai i nov 2010. Vill tbaaaaax!!!


Luci passar perfekt på hjärtmattan :). Mam...

img_0461 (MMS)

Luci passar perfekt på hjärtmattan :). Mammas älskling!!


Nu har jag flyttat!!! Weiiiiii! Vi bodde i...

img_0312 (MMS)

Nu har jag flyttat!!! Weiiiiii! Vi bodde innan i en 1a på 40 kvm med sovalkov och nu flyttade vi till en 2a på 56,6 kvm med ballkong :))! Så glad! Ska lägga upp lite bilder på lägenheten hade jag tänkt. Inte fått i ordning riktigt än eftersom vi flyttade i helgen. Finns så mkt jag vill inreda, har många idéer :), älskar att inreda. Sen ska vi antagligen måla om i sovrummet, en vägg i köket och kanske hall och kanske göra en fondvägg i vardagsrummet. Måste även borra upp lite hyllor, badrumsskåp, krokar, hatthylla osv. Ja, det är mkt som ska göras, men man vill ju få det fint :). Nu ska jag fortsätta kolla på tv, snart BB. Men håll utkik, lägger upp bilder snart antagligen, kanske idag får se. Kramar :)


RSS 2.0