Varit vaken i exakt 24 tim....


Hej, tänkte berätta lite om min helg....
I fredags jobbade jag extra dag. Gick upp 5.00 på morgonen och började jobbet 06.25. Ingen rolig tid kan jag ju tala om, men iofs så tror jag inte att jag behöver tala om det. Tror dom flesta förstår det, hahha. Jobbade då till 14.00. Sen var det raka vägen hem, eller nästan. Först systemet och sen lite hämt-mat på thairestaurang. Sen när jag kom hem var det snabbt in i duschen, snabbt äta, snabb sminkning osv. Sen var det jobbet som kallade IGEN! Började då 18.00-21.00.....uscha. Sen efter jobbet var det partyyyy.

Mötte upp lillsyrran vid busshållplatsen så vi åkt hem till mig. Det var meningen att jag skulle tagit med mig partykläder osv till jobbet och bytt om där, men eftersom jag stressade ihjäl mig så han jag inget. Han inte ens ta på mig converseskorna till jobbet, fick ta några fula skor som man bara stoppar ner fötterna i, hahah. JA så jääävla brottom hade jag. Så vi åkte som sagt hem till mig, jag sminkade mig, fixade håret, bytte om också drack vi lite white russian =). Vi blev såklart 1 tim sena...så vi kom aldrig till just DEN festen vi skulle till, folket flyttade sig till en annan, till min granne här så det var lite närmare =).

Var hemma runt 4-5 på morgonen efter festen. Så där har ni det, rubriken alltså. Jag var vaken i exakt 24 timmar och jag var inte ens särsklilt trött när jag & Patrik gick och la oss. Jag hade kunnat stanna uppe ett tag till, så sjukt!




I Lördags var det Muskial på Operan för min & Patrik del. Patriks pappa hade vunnit 2 biljetter till musikalen Sunset Boulevard, men hans pappa kunde inte gå. Så jag fick gå istället med Patrik :)!

Vi bestämde oss för att äta nåt gött innan musikalen. Först hade vi tänkt att äta på Operan, men priserna va inte att leka med. Det blev att vi drog till Casinot och åt där. Det var jättegott och inte det minsta dyrt, inte där nere i rstaurangen iaf. Vet att dom har lite dyrare priser på övervåningen.

Musikalen var över förväntan. Jag har aldrig vart på en musikal innan, men det var riktigt roligt. Just denna var det inte så mkt "go" i, det var mer drama. Hade gärna velat se Mamma mia och Cats. Får se, det kanske blir att man går på en till. Patrik ville okså se mamma mia sa han så =). Men denna som vi såg var bra =)!
Kolla LÄNKEN så kan ni se trailer och läsa om musikalen.

Efter musikalan drog vi till bommen och drack öl oh åt en grillat toast. Sen efter några minuter så kommer typ alla som hade upträtt på musikalen till bommen. Det blev knökat med folk och högljutt. Så vi drog hem faktiskt...

Men det var är jätte trevlig kväll. Suuuperduuuper nöjd ♥!


Nu idag blir det extra jobb igen. Ska jobba extra på natten. Fast börjar inte förens kl 23.00 så jag har ju hela dagen och kvällen på mig till att göra annat. Men jag känner att jag ska ta det lungt eftersom jag ska jobba hela natten. Orkar nog inte åka nånstans lr så. Möjligen kanske handla lite. Får se =).


Nu måste jag nog sova...kl är 04.28.
Idag ska man ställa tillbaka klockan 1 timma. Glöm nu inte det alla ni där ute....




God natt......




Hugs Gabrielle


Kommentarer
Postat av: maddie

gllar din nya design :)

2010-10-31 @ 12:38:58
URL: http://princessmaddie.blogg.se/
Postat av: lucke

Hejsan, vad göres? :P

2010-10-31 @ 14:57:46
URL: http://modegrabben.blogg.se/
Postat av: maddie

Javisst kan vi det, denna gången får vi verkligen försöka ses oxå :P

E ganska stressad me skolan och allt men ngn gång skall vi allt hinna. på fre kan jag t.ex. mellan 17-20. Lr på lör och sön samma tid. Puss!

2010-11-01 @ 16:31:49
URL: http://princessmaddie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0