Helgen går för fort!


Ja, nu var helgen slut igen! Tråkigt som fan! Det suger rent ut sagt! Ska upp om ca 6 timmar, ska till ibility. Vill inte gå upp så tidigt, men måste! Får väl sova när jag kommer hem igen. Är hemma säkert vid halv elva eller nåt. Hatar att gå upp tidigt. Det suger!

Men i fredags var jag bara hemma och tog det lungt. Patrik jobbade sent. Så det blev lite mys med Luci =). I Lördags blev det mys med Patrik. Vi handladde lite och sen handlade vi mat på en restaurang här i närheten. Fast jag blev lite besviken måste jag säga. Vi tog iofs med oss det hem, kanske godare att äta där? Men maten var o.k. Synd att inte Phi phi var öppet! hahha. Vi köpte även en film, det blev passion of  the christ. Den var bra. Trodde dock den skulle vara bättre. Den var rå! Men inte sorglig, som jag har hört. Men den var hemsk, det kan jag hålla med om! Gillar att den ar rå!

I söndags blev det bara att vara hemma. Städade mycket, jävligt mycket. Fast innan det kom mamma och Vilgott på besök, så Luci och Vilgott kunde leka lite :)! Mamma köpte med sig några negerbollar så det blev lite fika. Tråkigt att inte pappa var med! Patrik har vart borta hela dagen. Han åkte hmifrån 11 på söndags morgon och kom hem för ca 1 och halv timma sen. Han var med några kompisar och såg på IFK. Gött att dom vann! Sen drog dom till starts bowling och även casinot. Så jag har bara vart hemma och fixat här hemma.

Lagade en god mat förut med. Gjorde efter ett recept från den nya kokboken - rutiga kokboken. Det blev köttfärswook med spaghetti. Massa grönsaker i & curry och lite annat. Det blev supergott. Patrik åt lite när han kom hem och han gillade det skarpt. Kul!




Här är sötisarna! Vilgott vågar int gå ner för pallen för att Luci sitter prcis bakom. Stackarn!!!


God natt folks!




Hugs Gabrielle ♥

Kommentarer
Postat av: maddie

e Vilgott rädd för Luci? Hahaha :P



Okidok jo visst kan vi ta det efter den 26e, jag e oxå helt fattig :/

2010-04-20 @ 09:20:57
URL: http://princessmaddie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0